Up to 57%
  • Nisarg Organic Bottle Gourd Powder
  • Nisarg Organic Bottle Gourd Powder

From: 190.00

or
SKU: 119729 Categories: Brand:

Share

Nisarg Organic Bottle Gourd Powder – 100% Pure & Natural

Nisarg Organic Bottle Gourd Powder

  • Non-GMO:- Nisarg Organic Bottle Gourd Powder 100% pure, organic certified, without any additives, non-GMO, gluten-free, vegan, and environmentally friendly. You will get high-quality products with exceptional customer support and reasonable price.
  • Package Contains: 100g, 200g, 500 g or 1 kg packet of Bottle Gourd Powder

Free Delivery

Get free delivery on all your orders.

100% Money Back

3 days return policy & guarantee also.

Discount Available

New user get 10% discount. Use Code: KDBDEALS10

NO OPEN BOX DELIVERY

But if you have any problems, you can return the product within 3 days and get your money back.

Important

You'll get an order verification call in 12-24 hours from one of these numbers: 7291842413 or 9354050023. You can also call between 9 am to 6 pm to confirm your order.

Confirm Your Order

Need Help?

Call: +91 729 184 2413
Timings: 09:00am – 06:00pm
Email: [email protected]

Replacement with Loan

Nisarg Organic Bottle Gourd Powder

Non-GMO:- Nisarg Organic Bottle Gourd Powder is 100% pure, Organic Certified, without any additives, non-GMO, gluten-free, vegan, and environmentally friendly.

Organic Bottle Gourd also known as Lauki Include lauki in your diet to replenish the body with essential nutrients and fibers without popping pills. It is low in saturated fats and cholesterol, and rich in nutrients such as riboflavin, zinc, iron, magnesium, Vitamin C, etc.

It helps in maintaining a healthy heart and brings down bad cholesterol levels. helps in rapid weight loss. It helps in dealing with premature aging. prevents wrinkles from appearing on the face.It helps reduce the inflammations in the liver and kidneys. Helps in easing the problem related to constipation. The water and fiber in the bottle gourd make the digestive system free and active. Bottle gourd helps to treat urinary tract infection

🍀CONVENIENCE & QUALITY GUARANTEED: Our Organic Bottle Gourd Powder is available in different sizes – 100g, 200g, 500g, and 1kg value pack. Additionally, they are packaged as RESEALABLE pouches for the convenience of our customers. For any reason, if you are not satisfied with our product, we will refund your order in full.

1. What Is Bottle gourd Powder?

Ans. Bottle gourd is a well-known vegetable acknowledged for its medical benefits and nutritional value. Furthermore, bottle gourd powder is low in saturated fat and cholesterol.

Why use it?

Ans. Benefits of Bottle Gourd Powder: High in Dietary Fiber, Vitamins, Zinc, Thiamine, Iron, Magnesium, and Manganese. It is energetic to the heart, veins, and muscles in the body. Aids in preventing tooth decay.

2. what is active ingredients of bottle gourd powder?

Ans. NUTRITIONAL FACT – Our Organic Bottle Gourd Powder is a rich source of Vitamin C, Thiamine, Niacin (Vitamin B-3), Pantothenic acid (Vitamin B-5), Pyridoxine (Vitamin B-6), and small amounts of Folates. It also contains minerals such as Calcium, Iron, Zinc, Potassium, Sodium, Manganese, and Magnesium.

3. What is the recommended dose?

Ans. 3-6 g / day. You can take this in divided doses.

4. How can I incorporate this into my daily routine?

Ans. Mix 1 serving (4 gm) of the powder with water, smoothies, soups, or juice. To make Bottle Gourd shots, add 4 grams of powder to 1glass of water. You can also sprinkle Bottle Gourd Powder over your salad, pasta, soup, and other recipes.

5. Which is packing available?

Ans. Our Organic Bottle Gourd powder is available in different sizes – 100g, 200g, 500g, and 1kg value pack. Additionally, they are packaged as RESEALABLE pouches for the convenience of our customers. For any reason, if you are not satisfied with our product, we will refund your order in full.

6. Which method does Nisarg Organic Farm make powder ?

Ans. Nisarg Organic Farm Organic method of growing medicine and drying it in a solar dryer and it is traditionally prepared. So the powder is made by the traditional method. Nutritious elements like vitamins and minerals are contained in the powder.This process is used to give the best medicine to the customer.

7. Why should use be the traditional Indian hand crushing method ?

Ans. When any medicine is ground it becomes hotter. While in the traditional Indian hand process the powder does not heat up, it contains a sufficient amount of important sensitive elements like minerals, vitamins, minerals, etc. That is why we should always take powders made from the traditional processes for our benefit.

8. Why Nisarg Organic Farm ?

Ans. Our goal is to provide resources to empower your body, mind, and spirit. We support our mission by providing products that are 100% pure, organic, without any additives, non-GMO, gluten-free, vegan, and environmentally friendly. You will get high-quality products with exceptional customer support and reasonable price.

Quantity

100g, 200g, 500g, 1kg

Vendor Information

  • Store Name: Nisarg Organic Farm
  • Vendor: Nisarg Organic Farm
  • Address: At Vavdi Ta Ghogha Dist Bhavnagar, Gujarat
    18/A Kaminiya nagar, Near Lila circle, Bhavnagar, Pin 364002
    Bhavnagar 364120
    Gujarat
  • No ratings found yet!

We have 3 days easy Return, Refund & Replacement available on most of the products. Products which do not have return have clear mentioned in the description as non-returnable. Kindly check the description before placing order.

Check out our various Policies and articles from below:

  1. Return, Replacement & Refund Policy
  2. How to Return or Replace order on KDB Deals
  3. How to transfer KDB Wallet Money to Bank Account
  4. KDB Deals Affiliate Program
  5. Get Extra Discount on Every Order
  6. How to use KDB Deals Video Search Feature
  7. Become KDB Deals Agent
  8. KDB Deals Bachat Card
  9. KDB Deals Wallet
  10. KDB Deals Cashback Points

Related Products

Featured Products

Trusted Vendors

Total stores showing: 6

  • Borniyo

    Basu Wala Society, Behind Suvidha Hospital,, Triveni Nagar, Malad East.
    Mumbai,
    Maharashtra, India

  • Srepy

    2003, International Fashion Market, Near Raj Mahal AC Mall,
    Surat,
    Gujarat, India

  • Zest Shop

    74, kurar village, malad,
    Mumbai,
    Maharashtra, India

  • Unique Gadgets

    Basu Wala Societ, Behind Suvidha Hospital,, Malad
    Mumbai,
    Maharashtra, India

  • Kicks Mania

    9 Q Bunglow,, Near Tapan Hall,
    Gujarat, Surat,
    Gujarat, India

  • Le Brouge

    9 Q Bunglow, Near Tapan Hall
    Surat,
    Gujarat, India